Socioprofessioneel Welzijn

Dhr. Achraf Bencherki,  adviseur huisartsenpraktijk

Ik ben reeds meer dan 10 jaar tewerkgesteld bij VDAB.  Gestart als bemiddelaar, nadien heb ik enkele jaren gewerkt als interne Opleider. In mijn huidige functie binnen de VDAB, ben ik teamleider van een geweldig team!

Daarnaast ben ik ook actief bij Syntra-Limburg als Docent communicatie, hoofdzakelijk binnen de opleiding administratief (commercieel) bediende.

Ik ben een echte Genkenaar, getrouwd en papa van een prachtige dochter.
Mijn interesses gaan uit naar alle facetten die gelinkt kunnen worden aan werk en werkomstandigheden, arbeidsmarktbeleid, jongeren, kansengroepen, onderwijs en communicatie. Stilstaan is niets voor mij, daarom blijf ik mijzelf voortdurend bijscholen. Zo heb ik recent mijn opleiding Relatie en Communicatiewetenschappen afgerond aan de UHasselt.

In mijn vrije tijd reis ik graag de wereld rond, luister ik veel naar muziek. Ik kan ook altijd erg genieten van een etentje met familie en vrienden.
Vanuit mijn expertise wil ik heel graag Dokter Mandravelos helpen om de missie en visie vande huisartsenpraktijk IASIS waar te maken